Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 158
Issue Date | Title | Author(s) |
2014-05-22 | Установка для зневоднення рослинної сировини з використанням принципів сушіння змішаним теплопідведенням | Погожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О. |
2014-05-22 | Практична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушіння | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В. |
2014-05-22 | Розрахунок режимів розморожування харчових продуктів | Погожих, М. І.; Павлюк, І. М. |
2014-05-22 | Підвищення енергозбереження сушильних агрегатів шляхом рециркуляції теплоносія | Погожих, М. І.; Іштван, Є. О. |
2014-05-22 | Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат рослинних добавок із троянди | Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.; Артамонова, М. В. |
2014-05-22 | Обертання молекул води в неоднорідному полі сил як модель руху сферичного маятника | Малафаєв, М. Т. |
2014-05-22 | Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістю | Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.; Торяник, О. І. |
2014-05-22 | Використання спектрального аналізу для дослідження властивостей екстрактів пряно-ароматичної сировини | Гурікова, І. М.; Гуріков, І. В. |
2014-05-22 | Анализ воздействия тестомесильной машины в зависимости от исходных условий | Янаков, В. П.; Болтянский, О. В.; Чёрненький, С. А. |
2014-05-22 | Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апараті | Черевко, О. І.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А. |
2014-05-22 | Експериментальні дослідження процесу очищення цибулі ріпчастої | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2014-05-22 | Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2014-05-22 | Розробка технологічної ємності для зберігання глюкозо-фруктозного сиропу | Потапов, В. О.; Качалов, В. В. |
2014-05-22 | Порівняння енерговитрат конвективного сушіння та сушіння в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тиску | Потапов, В. О.; Гриценко, О. Ю. |
2014-05-22 | Інтенсифікація процесу соління риби за допомогою ультразвуку | Постнов, Г. М.; Яковлєв, О. В. |
2014-05-22 | Перспективи використання ультразвукової обробки під час виробництва майонезів | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М. |
2014-05-22 | Передумови аналітичних досліджень сушіння плодових кісточок | Поперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Миронова, Н. О. |
2014-05-22 | Вплив температури теплоносія на якість пектиновмісної сушеної сировини | Поперечний, А. М.; Кур’янов, К. В. |
2014-05-22 | Перспективи використання сучасних вторинних теплохолодоносіїв | Петренко, О. В.; Семенюк, Д. П. |
2014-05-22 | Перспективні напрями створення комбінованих процесів з використанням об’ємних методів нагрівання | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 158