Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [126] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 126
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Удосконалення системи оцінювання впливу заморожування-розморожування на властивості м’ясних системЯнчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.
2019Удосконалення рецептурного складу прісного тіста з використанням покращувачів борошнаЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2019Дослідження сорбційних властивостей листової рослинної сировиниЧорний, В. М.; Попова, Н. В.; Мисюра, Т. Г.
2019Технологічні основи одержання пісочних борошняних кондитерських виробів, збагачених сполуками кальціюХолобцева, І. П.; Серік, М. Л.
2019Удосконалення технології десертної продукції функціонального призначення з використанням сколотинФедак, Н. В.; Скриннік, В. І.; Співак, О. А.
2019Биологически активные вещества из гибискусаУсманжонова, Х. У.; Атхамова, С. К.
2019Структурно-механическое исследование колбасного копченого плавленого сыраУмбетов, Г. С.; Дмитриков, В. П.; Горбенко, А. В.
2019Удосконалення технологічного процесу декортикації стебел соломи технічних конопельТіхосов, А. С.; Князєв, О. В.; Бойко, Г. А.
2019Удосконалення технології отримання повітряних снеків із зернового соргоТимчак, Д. О.; Миколенко, С. Ю.; Бурій, Д. О.
2019Study of the influence of high pressure and the introduction of soy protein isolate on some properties of pork meat battersSukmanov, V.; Ma, Hanjun; Yan-Ping, Li
2019The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed doughSlashcheva, A.; Goriainova, Yu.; Popova, S.
2019Роль функциональных пищевых продуктов в стимуляции физической работоспособностиСимакова, О. А.; Никифоров, Р. П.; Коренец, Ю. Н.; Назаренко, И. А.
2019Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р.
2019Удосконалення процесу змішування рідких компонентів під час виготовлення солодких безалкогольних напоївСамойчук, К. О.; В’юник, О. В.
2019Удосконалення визначення параметрів змочування харчових емульгаторівРябчиков, М. Л.; Корольова, Н. Ю.
2019Изменения, происходящие в процессе сушки овощейРахимжанов, М. Т.; Тухтаев, Ш. К.; Севиндиков, У.; Додаев, К. О.
2019Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировиниПивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Тищенко, О. П.; Нагорний, О. Ю.; Jose, Maria Olmo Peinado
2019Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевіїПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.
2019Ворушіння зернової маси із застосуванням імпульсного барботування в зерносховищіПаламарчук, І. П.; Кюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.
2019Исследование химического состава возделываемого растения Capparis Spinosa L. и его переработкаНиёзов, Х. Н.; Додаев, К. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 126