Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58356
Title: Удосконалення технології десертної продукції функціонального призначення з використанням сколотин
Authors: Федак, Н. В.
Скриннік, В. І.
Співак, О. А.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Федак Н. В., Скриннік В. І., Співак О. А. Удосконалення технології десертної продукції функціонального призначення з використанням сколотин. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 253-254.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58356
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_253-254.pdf327.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.