Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28390
Title: | The study of technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milk-vegetable minces |
Authors: | Khodos, L. Yudina, T. Nazarenko, I. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Khodos L., Yudina T., Nazarenko I. The study of technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milk-vegetable minces. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 253-254. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28390 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_253-254.pdf | 61.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.