Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи. : [77] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 77
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Якість продукції на основі рослинної сировини, обробленої в умовах НВЧ-поляШевченко, А. О.; Прасол, С. В.
2017Обґрунтування параметрів обробки рибної сировини для виробництва сухих рибно-рослинних напівфабрикатівФедорова, Д. В.
2017Обґрунтування використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології жировмісної продукціїФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2017Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших стравПушка, О. С.; Диба, Я. С.; Нєміріч, О. В.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В.
2017Інноваційні тенденції розвитку устаткування закладів ресторанного господарстваПучканьова, В. Й.; Криворук, В. М.
2017Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозиваПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2017Світовий конгрес ВАКС: тенденції і стратегія розвитку кулінарологіїПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пересічна, О. М.
2017Розвиток сфери ресторанного господарства на інноваційних засадахОщипок, І. М.
2017Перспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2017Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печерицьНикифоров, Р. П.; Чехова, Н. С.
2017Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типівНеклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.; Вовк, В. С.; Костигов, К. В. .
2017Дослідження споживних властивостей кисломолочних сирів для використання в закладах ресторанного господарстваМогутова, В. Ф.; Бабенко, Н. М.
2017Апарати для виробництва формованих виробів із тваринної сировиниМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Козін, С. М.
2017Тенденції дизайну основ ного виробництва в закладах ресторанного господарстваЛитвиненко, Т. Є.
2017Перспективні технології створення низькокалорійних соусівЛаленко, Т. В.; Корецька, І. Л.
2017Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарстваКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2017Харчові уронатні гідрогелі як основа стратегії здорового харчування в закладах ресторанного господарстваКондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.
2017Кейтеринг – інноваційна форма обслуговуванняКирніс, Н. І.
2017Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексов на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировиниКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2017Особливості вдосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства та міні-підприємствЗуйко, В. І.; Сильчук, Т. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 77