Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 77
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Якість продукції на основі рослинної сировини, обробленої в умовах НВЧ-поля | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2017 | Обґрунтування параметрів обробки рибної сировини для виробництва сухих рибно-рослинних напівфабрикатів | Федорова, Д. В. |
2017 | Обґрунтування використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології жировмісної продукції | Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М. |
2017 | Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв | Пушка, О. С.; Диба, Я. С.; Нєміріч, О. В.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В. |
2017 | Інноваційні тенденції розвитку устаткування закладів ресторанного господарства | Пучканьова, В. Й.; Криворук, В. М. |
2017 | Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозива | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г. |
2017 | Світовий конгрес ВАКС: тенденції і стратегія розвитку кулінарології | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пересічна, О. М. |
2017 | Розвиток сфери ресторанного господарства на інноваційних засадах | Ощипок, І. М. |
2017 | Перспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетів | Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б. |
2017 | Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печериць | Никифоров, Р. П.; Чехова, Н. С. |
2017 | Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів | Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.; Вовк, В. С.; Костигов, К. В. . |
2017 | Дослідження споживних властивостей кисломолочних сирів для використання в закладах ресторанного господарства | Могутова, В. Ф.; Бабенко, Н. М. |
2017 | Апарати для виробництва формованих виробів із тваринної сировини | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Козін, С. М. |
2017 | Тенденції дизайну основ ного виробництва в закладах ресторанного господарства | Литвиненко, Т. Є. |
2017 | Перспективні технології створення низькокалорійних соусів | Лаленко, Т. В.; Корецька, І. Л. |
2017 | Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В. |
2017 | Харчові уронатні гідрогелі як основа стратегії здорового харчування в закладах ресторанного господарства | Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П. |
2017 | Кейтеринг – інноваційна форма обслуговування | Кирніс, Н. І. |
2017 | Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексов на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировини | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
2017 | Особливості вдосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства та міні-підприємств | Зуйко, В. І.; Сильчук, Т. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 77