Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38249
Title: | Дослідження споживних властивостей кисломолочних сирів для використання в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Могутова, В. Ф. Бабенко, Н. М. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Могутова В. Ф., Бабенко Н. М. Дослідження споживних властивостей кисломолочних сирів для використання в закладах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 132-133. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38249 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_132-133.pdf | 183.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.