Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17607
Назва: Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва України на міжнародному ринку
Автори: Ольшанський, О.В.
Полтавцева, Ю.О.
Ключові слова: птахівництво;продукція;Україна;міжнародний ринок;конкурентоспроможність;poultry breeding;product;Ukraine;international market;competitiveness;птицеводство;продукция;Украина;международный рынок;конкурентоспособность
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Ольшанський О. В., Полтавцева Ю. О. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва України на міжнародному ринку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 367-374.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції українського птахівництва на світовому ринку, проблеми її розвитку. Досліджено сучасний стан виробництва м’яса птиці в Україні та перспективи розвитку.
The main directions of improving the competitiveness of Ukrainian poultry products in the world market, the problems of its development. The modern state of poultry meat production in Ukraine and prospects.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17607
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(2)__54.pdf257.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.