Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17607
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОльшанський, О.В.-
dc.contributor.authorПолтавцева, Ю.О.-
dc.date.accessioned2022-12-08T20:09:41Z-
dc.date.available2022-12-08T20:09:41Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОльшанський О. В., Полтавцева Ю. О. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва України на міжнародному ринку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 367-374.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17607-
dc.description.abstractРозглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції українського птахівництва на світовому ринку, проблеми її розвитку. Досліджено сучасний стан виробництва м’яса птиці в Україні та перспективи розвитку.uk_UA
dc.description.abstractThe main directions of improving the competitiveness of Ukrainian poultry products in the world market, the problems of its development. The modern state of poultry meat production in Ukraine and prospects.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectптахівництвоuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjectміжнародний ринокuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectpoultry breedinguk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.subjectinternational marketuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectптицеводствоuk_UA
dc.subjectпродукцияuk_UA
dc.subjectУкраинаuk_UA
dc.subjectмеждународный рынокuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.titleНапрями підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва України на міжнародному ринкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__54.pdf257.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.