Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478
Назва: | Науковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства» |
Автори: | Чорна, Марина Віталіївна Чатченко, Ольга Євгенівна Зубков, Сергій Олександрович |
Дата публікації: | 5-тра-2016 |
Бібліографічний опис: | Свідоцтво 65213 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства». М. В. Чорна, О. Є. Чатченко, С. О. Зубков; реєстр. 05.05.2016. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації передбачають формування найбільш оптимальної асортиментної структури продукції (послуг) за рівнем прибутковості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
A_CV_65213.pdf | 65.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.