Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16190
Назва: | Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби |
Автори: | Головко, Микола Павлович Головко, Тетяна Миколаївна Геліх, Анна Олександрівна Крикуненко, Людмила Олександрівна |
Дата публікації: | 26-лис-2018 |
Бібліографічний опис: | Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби. Патент України на корисну модель № 130170, МПК (2018.01) A23B 4/00 A23B 4/023 (2006.01) A23B 4/06 (2006.01). М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко. № u 2018 06252. Заявл. 04.06.2018. Опубл. 26.11.2018, Бюл.№ 22. 5 с. |
Серія/номер: | 11;130170 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби включає очищення від луски зовнішніх поверхонь тушки риби на опорній поверхні, при цьому робоча зона перебуває у резервуарі під шаром рідини, відокремлення частин тушки риби нехарчового призначення, миття та очищення тушки риби від відокремлених частин, луски. При цьому як основна сировина для обробки і зберігання використовується прісноводна дрібнолуската риба. Кишечник та органи черевної порожнини видаляються за допомогою вакуум-апарата. Далі риба розбирається на філе і витримується у 10 %-му водному розчині кухонної солі за температури -1+2 °C та рН 3,5-4 протягом 10-12 діб. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16190 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
130170.pdf | 157.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.