Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16190
Назва: Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби
Автори: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, Анна Олександрівна
Крикуненко, Людмила Олександрівна
Дата публікації: 26-лис-2018
Бібліографічний опис: Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби. Патент України на корисну модель № 130170, МПК (2018.01) A23B 4/00 A23B 4/023 (2006.01) A23B 4/06 (2006.01). М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко. № u 2018 06252. Заявл. 04.06.2018. Опубл. 26.11.2018, Бюл.№ 22. 5 с.
Серія/номер: 11;130170
Короткий огляд (реферат): Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби включає очищення від луски зовнішніх поверхонь тушки риби на опорній поверхні, при цьому робоча зона перебуває у резервуарі під шаром рідини, відокремлення частин тушки риби нехарчового призначення, миття та очищення тушки риби від відокремлених частин, луски. При цьому як основна сировина для обробки і зберігання використовується прісноводна дрібнолуската риба. Кишечник та органи черевної порожнини видаляються за допомогою вакуум-апарата. Далі риба розбирається на філе і витримується у 10 %-му водному розчині кухонної солі за температури -1+2 °C та рН 3,5-4 протягом 10-12 діб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16190
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
130170.pdf157.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.