Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16190
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Головко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Геліх, Анна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Крикуненко, Людмила Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T09:03:33Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T09:03:33Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби. Патент України на корисну модель № 130170, МПК (2018.01) A23B 4/00 A23B 4/023 (2006.01) A23B 4/06 (2006.01). М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко. № u 2018 06252. Заявл. 04.06.2018. Опубл. 26.11.2018, Бюл.№ 22. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16190 | - |
dc.description.abstract | Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби включає очищення від луски зовнішніх поверхонь тушки риби на опорній поверхні, при цьому робоча зона перебуває у резервуарі під шаром рідини, відокремлення частин тушки риби нехарчового призначення, миття та очищення тушки риби від відокремлених частин, луски. При цьому як основна сировина для обробки і зберігання використовується прісноводна дрібнолуската риба. Кишечник та органи черевної порожнини видаляються за допомогою вакуум-апарата. Далі риба розбирається на філе і витримується у 10 %-му водному розчині кухонної солі за температури -1+2 °C та рН 3,5-4 протягом 10-12 діб. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;130170 | - |
dc.title | Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
130170.pdf | 157.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.