Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16190
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorГеліх, Анна Олександрівна-
dc.contributor.authorКрикуненко, Людмила Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-30T09:03:33Z-
dc.date.available2022-11-30T09:03:33Z-
dc.date.issued2018-11-26-
dc.identifier.citationСпосіб обробки і зберігання прісноводної риби. Патент України на корисну модель № 130170, МПК (2018.01) A23B 4/00 A23B 4/023 (2006.01) A23B 4/06 (2006.01). М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко. № u 2018 06252. Заявл. 04.06.2018. Опубл. 26.11.2018, Бюл.№ 22. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16190-
dc.description.abstractСпосіб обробки і зберігання прісноводної риби включає очищення від луски зовнішніх поверхонь тушки риби на опорній поверхні, при цьому робоча зона перебуває у резервуарі під шаром рідини, відокремлення частин тушки риби нехарчового призначення, миття та очищення тушки риби від відокремлених частин, луски. При цьому як основна сировина для обробки і зберігання використовується прісноводна дрібнолуската риба. Кишечник та органи черевної порожнини видаляються за допомогою вакуум-апарата. Далі риба розбирається на філе і витримується у 10 %-му водному розчині кухонної солі за температури -1+2 °C та рН 3,5-4 протягом 10-12 діб.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;130170-
dc.titleСпосіб обробки і зберігання прісноводної рибиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
130170.pdf157.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.