Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16111
Назва: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами |
Автори: | Крамаренко, Дмитро Павлович Гіренко, Наталія Ігорівна Дуб, Володимир Васильович |
Дата публікації: | 26-гру-2018 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами. Патент України на винахід № 118317, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/50 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб. № a 2017 10405. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 26.12.2018, Бюл.№ 24. 7 с. |
Серія/номер: | 11;118317 |
Короткий огляд (реферат): | Винахід стосується способу одержання комбінованого фаршу, який містить м'ясо птиці, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, що передбачає подрібнення сировинних компонентів і їх перемішування, причому під час перемішування додають емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, а як м'ясо птиці використовують м'ясо куряче або індиче біле і червоне, та додатково містить відварну протерту квасолю і січену зелень, порошки рослинних гідробіонтів цистозіри і ламінарії або зостери і ряски малої, після перемішування фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17÷-19 °C. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16111 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
118317.pdf | 284.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.