Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16111
Название: Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами
Авторы: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Дуб, Володимир Васильович
Дата публикации: 26-дек-2018
Библиографическое описание: Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами. Патент України на винахід № 118317, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/50 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб. № a 2017 10405. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 26.12.2018, Бюл.№ 24. 7 с.
Серия/номер: 11;118317
Краткий осмотр (реферат): Винахід стосується способу одержання комбінованого фаршу, який містить м'ясо птиці, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, що передбачає подрібнення сировинних компонентів і їх перемішування, причому під час перемішування додають емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, а як м'ясо птиці використовують м'ясо куряче або індиче біле і червоне, та додатково містить відварну протерту квасолю і січену зелень, порошки рослинних гідробіонтів цистозіри і ламінарії або зостери і ряски малої, після перемішування фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17÷-19 °C.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16111
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
118317.pdf284.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.