Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16025
Название: | Спосіб заморожування риби |
Авторы: | Одарченко, Микола Семенович Карбівнича, Тетяна Василівна Карпенко, Зінаїда Павлівна Сподар, Катерина Вікторівна Косухіна, Юлія Вікторівна |
Дата публикации: | 12-июн-2017 |
Библиографическое описание: | Спосіб заморожування риби. Патент України на корисну модель № 116979, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко, К. В. Сподар, Ю. В. Косухіна. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 13513. Заявл. 28.12.2016. Опубл. 12.06.2017, бюл.№ 11. 4 с. |
Серия/номер: | 11;116979 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб заморожування риби включає миття та заморожування риби-сирцю. Рибу-сирець миють у водному розчині хлориду натрію та заморожують в воді з додаванням 0,1 % спиртового розчину прополісу при температурі мінус 18 °C. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16025 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
116979.pdf | 141.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.