Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15817
Назва: | Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур |
Інші назви: | Сравнительная характеристика аминокислотного состава ядер и концентратов белково-масличных культур Comparative characteristics of nuclear amino acid and protein concentrate-olive cultures |
Автори: | Кошель, О. Ю. Кондрашина, Л. А. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. Кохана, Ю. В. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Кошель О. Ю., Кондрашина Л. А., Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Кохана Ю. В. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 115-122. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Короткий огляд (реферат): | В даній статті відображається актуальність злободенної на
сьогоднішній день науково-виробничої проблеми – комплексного
використання вторинних продуктів олійного виробництва,
розширення асортименту вафельних виробів в нашому регіоні.
Викладено порівняльну характеристику хімічного та
амінокислотного складу білково-олійних культур , проведено аналіз
порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних
культур. В данной статье отражается актуальность злободневной на сегодняшний день научно-производственной проблемы – комплексного использования вторичных продуктов масляного производства, расширение ассортимента вафельных изделий в нашем регионе. Изложено сравнительную характеристику химического и аминокислотного состава белково-масличных культур, проведен анализ сравнения химического состава концентратов и ядер белково-масличных культур. This article reflects topical relevance today scientific and industrial issues - complex use of secondary products of oil production, expanding the range of wafer products in our region. Sets out a comparative description of the chemical and amino acid composition of protein and oilseeds, the analysis comparing the chemical composition of the concentrates and nuclear protein and oilseed crops. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15817 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19_179_2016.pdf | 382.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.