Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15817
Назва: Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур
Інші назви: Сравнительная характеристика аминокислотного состава ядер и концентратов белково-масличных культур
Comparative characteristics of nuclear amino acid and protein concentrate-olive cultures
Автори: Кошель, О. Ю.
Кондрашина, Л. А.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Кохана, Ю. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кошель О. Ю., Кондрашина Л. А., Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Кохана Ю. В. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 115-122.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): В даній статті відображається актуальність злободенної на сьогоднішній день науково-виробничої проблеми – комплексного використання вторинних продуктів олійного виробництва, розширення асортименту вафельних виробів в нашому регіоні. Викладено порівняльну характеристику хімічного та амінокислотного складу білково-олійних культур , проведено аналіз порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних культур.
В данной статье отражается актуальность злободневной на сегодняшний день научно-производственной проблемы – комплексного использования вторичных продуктов масляного производства, расширение ассортимента вафельных изделий в нашем регионе. Изложено сравнительную характеристику химического и аминокислотного состава белково-масличных культур, проведен анализ сравнения химического состава концентратов и ядер белково-масличных культур.
This article reflects topical relevance today scientific and industrial issues - complex use of secondary products of oil production, expanding the range of wafer products in our region. Sets out a comparative description of the chemical and amino acid composition of protein and oilseeds, the analysis comparing the chemical composition of the concentrates and nuclear protein and oilseed crops.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15817
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19_179_2016.pdf382.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.