Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15817
Название: Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур
Другие названия: Сравнительная характеристика аминокислотного состава ядер и концентратов белково-масличных культур
Comparative characteristics of nuclear amino acid and protein concentrate-olive cultures
Авторы: Кошель, О. Ю.
Кондрашина, Л. А.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Кохана, Ю. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Кошель О. Ю., Кондрашина Л. А., Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Кохана Ю. В. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 115-122.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): В даній статті відображається актуальність злободенної на сьогоднішній день науково-виробничої проблеми – комплексного використання вторинних продуктів олійного виробництва, розширення асортименту вафельних виробів в нашому регіоні. Викладено порівняльну характеристику хімічного та амінокислотного складу білково-олійних культур , проведено аналіз порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних культур.
В данной статье отражается актуальность злободневной на сегодняшний день научно-производственной проблемы – комплексного использования вторичных продуктов масляного производства, расширение ассортимента вафельных изделий в нашем регионе. Изложено сравнительную характеристику химического и аминокислотного состава белково-масличных культур, проведен анализ сравнения химического состава концентратов и ядер белково-масличных культур.
This article reflects topical relevance today scientific and industrial issues - complex use of secondary products of oil production, expanding the range of wafer products in our region. Sets out a comparative description of the chemical and amino acid composition of protein and oilseeds, the analysis comparing the chemical composition of the concentrates and nuclear protein and oilseed crops.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15817
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
19_179_2016.pdf382.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.