Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15814
Название: | Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину |
Другие названия: | Розработка технологии пастеризованного молока с добавлнением ванилина и β- каротина Rozrabotka technology pasteurized milk dobavlneniem vanillin and β- carotene |
Авторы: | Ладика, Л. М. Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Богомолов, О. В. Денисенко, С. А. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Ладика Л. М., Машкін М. І., Могутова В. Ф., Богомолов О. В., Денисенко С. А. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 90-100. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання розробки технології пастеризованого
молока з додаванням ваніліну і β- каротину. Представлено
результати досліджень органолептичних, фізико-хімічних
показників розробленої технології пастеризованого молока, а також
оптимальна доза β- каротину. Россмотрен вопрос разработки технолоии пастеризованного молока с добавлением ванилина и β- каратина. Представлены результаты исследований органолептических, физико-химических показателей разработанной технологии пастеризованного молока, а также оптимальной дозы β- каратина. Rossmotren question development Tehnoloiya pasteurized milk with the addition of vanilla and β- carotene. The results of organoleptic research, physical and chemical indicators of the developed technology of pasteurized milk, as well as the optimal dose of β- carotene. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15814 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
16_179_2016.pdf | 417.07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.