Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15814
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ладика, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Машкін, М. І. | - |
dc.contributor.author | Могутова, В. Ф. | - |
dc.contributor.author | Богомолов, О. В. | - |
dc.contributor.author | Денисенко, С. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T18:51:17Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T18:51:17Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Ладика Л. М., Машкін М. І., Могутова В. Ф., Богомолов О. В., Денисенко С. А. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 90-100. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15814 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання розробки технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β- каротину. Представлено результати досліджень органолептичних, фізико-хімічних показників розробленої технології пастеризованого молока, а також оптимальна доза β- каротину. | uk_UA |
dc.description.abstract | Россмотрен вопрос разработки технолоии пастеризованного молока с добавлением ванилина и β- каратина. Представлены результаты исследований органолептических, физико-химических показателей разработанной технологии пастеризованного молока, а также оптимальной дозы β- каратина. | uk_UA |
dc.description.abstract | Rossmotren question development Tehnoloiya pasteurized milk with the addition of vanilla and β- carotene. The results of organoleptic research, physical and chemical indicators of the developed technology of pasteurized milk, as well as the optimal dose of β- carotene. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину | uk_UA |
dc.title.alternative | Розработка технологии пастеризованного молока с добавлнением ванилина и β- каротина | uk_UA |
dc.title.alternative | Rozrabotka technology pasteurized milk dobavlneniem vanillin and β- carotene | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
16_179_2016.pdf | 417.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.