Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15744
Назва: Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання
Автори: Грабовська, О. В.
Овчаренко, О. Р.
Бельмас А. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Грабовська О. В., Овчаренко О. Р., Бельмас А. О. Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 384-385 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15744
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-385-386.pdf189.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.