Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15744
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрабовська, О. В.-
dc.contributor.authorОвчаренко, О. Р.-
dc.contributor.authorБельмас А. О.-
dc.date.accessioned2022-11-27T09:51:14Z-
dc.date.available2022-11-27T09:51:14Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГрабовська О. В., Овчаренко О. Р., Бельмас А. О. Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 384-385 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15744-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-385-386.pdf189.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.