Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15425
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorЧернова, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorМоскаленко, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorАндрєєва, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorКоваленко, Світлана Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-11-25T12:04:06Z-
dc.date.available2022-11-25T12:04:06Z-
dc.date.issued2010-12-27-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини птахопереробної промисловості. Патент України на корисну модель № 55799, МПК-2011.01 A23J 1/00. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. С. Андрєєва, С. М. Коваленко. № u201007347. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15425-
dc.description.abstractСпосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини птахопереробної промисловості (курячих ніг), що включає підготовку сировини, подрібнення, додавання водного розчину бромеліну або колагенази, проведення ферментативного гідролізу, який відрізняється тим, що проводиться інактивація ферментних препаратів, що містяться в гідролізаті колагенвмісної сировини птахопереробної промисловості (курячих ніг), за температури 95-100 °С та тривалості (5...10)×60 с, сушіння в ЗТП-сушарці за температури 50...55 °С протягом (120...130)×60 с до вологості 5...6 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;55799-
dc.titleСпосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини птахопереробної промисловостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55799.pdf103.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.