Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381
Название: | Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів |
Авторы: | Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович |
Дата публикации: | 10-авг-2010 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів. Патент України на корисну модель № 51905, МПК (2009) A23D 9/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш. № u201000090. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. |
Серия/номер: | 11;51905 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва глазурі, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші розплавляють жировий напівфабрикат, що містить залізовмісну дієтичну добавку "Гемовітал" і вітамін Е, змішують його з розплавленим твердим рослинним жиром і сумішшю цукрової пудри з какао-порошком до повного винищення грудочок. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
51905.pdf | 93.83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.