Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T09:57:43Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T09:57:43Z | - |
dc.date.issued | 2010-08-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів. Патент України на корисну модель № 51905, МПК (2009) A23D 9/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш. № u201000090. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва глазурі, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші розплавляють жировий напівфабрикат, що містить залізовмісну дієтичну добавку "Гемовітал" і вітамін Е, змішують його з розплавленим твердим рослинним жиром і сумішшю цукрової пудри з какао-порошком до повного винищення грудочок. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;51905 | - |
dc.title | Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.