Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15365
Назва: | Спосіб виробництва зефіру |
Автори: | Дюкарева, Галина Іванівна Білецька, Яна Олександрівна |
Дата публікації: | 11-тра-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 49815, МПК (2009) A23G 3/00. Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька. № u200912337. Заявл. 30.11.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с. |
Серія/номер: | 11;49815 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агароцукрово-патокового сиропу, внесення на стадії приготування зефірної маси разом з іншими компонентами еламіну в концентрації 0,5-1,2 % до маси зефіру, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що еламін використовують у сухому вигляді, а на стадії приготування зефірної маси разом з іншими ком понентами вносять пюре журавлини у кількості 19,0-19,5 % до маси зефіру або пюре ягід малини, чорної смородини та аґрусу в рівних пропорціях загальною масою 19,0-19,5 % до маси виробу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15365 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
49815.pdf | 87.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.