Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15365
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Білецька, Яна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T09:21:40Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T09:21:40Z | - |
dc.date.issued | 2010-05-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 49815, МПК (2009) A23G 3/00. Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька. № u200912337. Заявл. 30.11.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15365 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агароцукрово-патокового сиропу, внесення на стадії приготування зефірної маси разом з іншими компонентами еламіну в концентрації 0,5-1,2 % до маси зефіру, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що еламін використовують у сухому вигляді, а на стадії приготування зефірної маси разом з іншими ком понентами вносять пюре журавлини у кількості 19,0-19,5 % до маси зефіру або пюре ягід малини, чорної смородини та аґрусу в рівних пропорціях загальною масою 19,0-19,5 % до маси виробу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;49815 | - |
dc.title | Спосіб виробництва зефіру | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.