Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15365
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorБілецька, Яна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-25T09:21:40Z-
dc.date.available2022-11-25T09:21:40Z-
dc.date.issued2010-05-11-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 49815, МПК (2009) A23G 3/00. Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька. № u200912337. Заявл. 30.11.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15365-
dc.description.abstractСпосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агароцукрово-патокового сиропу, внесення на стадії приготування зефірної маси разом з іншими компонентами еламіну в концентрації 0,5-1,2 % до маси зефіру, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що еламін використовують у сухому вигляді, а на стадії приготування зефірної маси разом з іншими ком понентами вносять пюре журавлини у кількості 19,0-19,5 % до маси зефіру або пюре ягід малини, чорної смородини та аґрусу в рівних пропорціях загальною масою 19,0-19,5 % до маси виробу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;49815-
dc.titleСпосіб виробництва зефіруuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49815.pdf87.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.