Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15365
Title: Спосіб виробництва зефіру
Authors: Дюкарева, Галина Іванівна
Білецька, Яна Олександрівна
Issue Date: 11-May-2010
Citation: Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 49815, МПК (2009) A23G 3/00. Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька. № u200912337. Заявл. 30.11.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.
Series/Report no.: 11;49815
Abstract: Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агароцукрово-патокового сиропу, внесення на стадії приготування зефірної маси разом з іншими компонентами еламіну в концентрації 0,5-1,2 % до маси зефіру, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що еламін використовують у сухому вигляді, а на стадії приготування зефірної маси разом з іншими ком понентами вносять пюре журавлини у кількості 19,0-19,5 % до маси зефіру або пюре ягід малини, чорної смородини та аґрусу в рівних пропорціях загальною масою 19,0-19,5 % до маси виробу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15365
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49815.pdf87.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.