Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15328
Назва: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки
Автори: Карбівнича, Тетяна Василівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Дата публікації: 25-бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки. Патент України на корисну модель № 48719, МПК (2009,) A23L 3/36, A23B 7/04. Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200911616. Заявл. 13.11.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 2 с.
Серія/номер: 11;48719
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки, що включає шинкування та обсмаження моркви, цибулі, кореня петрушки, тушіння з вареним буряком, заправку томатом та спеціями, який відрізняється тим, що на стадії тушіння додають обсмажений перець болгарський, а після тушіння - нашатковану припущену капусту, після чого отриманий напівфабрикат фасують, охолоджують і заморожують до температури - 18°С...-25°С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15328
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48719.pdf87.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.