Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15328
Назва: | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки |
Автори: | Карбівнича, Тетяна Василівна Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович |
Дата публікації: | 25-бер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки. Патент України на корисну модель № 48719, МПК (2009,) A23L 3/36, A23B 7/04. Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200911616. Заявл. 13.11.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 2 с. |
Серія/номер: | 11;48719 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки, що включає шинкування та обсмаження моркви, цибулі, кореня петрушки, тушіння з вареним буряком, заправку томатом та спеціями, який відрізняється тим, що на стадії тушіння додають обсмажений перець болгарський, а після тушіння - нашатковану припущену капусту, після чого отриманий напівфабрикат фасують, охолоджують і заморожують до температури - 18°С...-25°С. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15328 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48719.pdf | 87.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.