Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15328
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карбівнича, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T07:23:59Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T07:23:59Z | - |
dc.date.issued | 2010-03-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки. Патент України на корисну модель № 48719, МПК (2009,) A23L 3/36, A23B 7/04. Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200911616. Заявл. 13.11.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15328 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки, що включає шинкування та обсмаження моркви, цибулі, кореня петрушки, тушіння з вареним буряком, заправку томатом та спеціями, який відрізняється тим, що на стадії тушіння додають обсмажений перець болгарський, а після тушіння - нашатковану припущену капусту, після чого отриманий напівфабрикат фасують, охолоджують і заморожують до температури - 18°С...-25°С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;48719 | - |
dc.title | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.