Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарбівнича, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-25T07:23:59Z-
dc.date.available2022-11-25T07:23:59Z-
dc.date.issued2010-03-25-
dc.identifier.citationСпосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки. Патент України на корисну модель № 48719, МПК (2009,) A23L 3/36, A23B 7/04. Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200911616. Заявл. 13.11.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15328-
dc.description.abstractСпосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки, що включає шинкування та обсмаження моркви, цибулі, кореня петрушки, тушіння з вареним буряком, заправку томатом та спеціями, який відрізняється тим, що на стадії тушіння додають обсмажений перець болгарський, а після тушіння - нашатковану припущену капусту, після чого отриманий напівфабрикат фасують, охолоджують і заморожують до температури - 18°С...-25°С.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;48719-
dc.titleСпосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48719.pdf87.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.