Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14974
Название: Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю
Авторы: Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Тимчук, Сергій Михайлович
Поздняков, Володимир Васильович
Глазунова, Альона Володимирівна
Дата публикации: 25-июн-2009
Библиографическое описание: Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю. Патент України на корисну модель № 42095, МПК (2009), A21D 8/02, A21D 2/38 (2009.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков, А. В. Глазунова. № u200815332. Заявл. 31.12.2008. Опубл. 25.06.2009, Бюл.№ 12. 3 с.
Серия/номер: 11;42095
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю, що включає заміс тіста із борошна пшеничного вищого або першого ґатунку, дріжджів пресованих, солі кухонної харчової і води, бродіння, формування, вистійку, випічку, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовують ціле або подрібнене ядро крупнонасіннєвого соняшнику, яке додається при замісі після другої обминки у кількості 5-20 % до маси борошна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14974
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
42095.pdf76.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.