Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14974
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorТимчук, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorПоздняков, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorГлазунова, Альона Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-22T12:08:53Z-
dc.date.available2022-11-22T12:08:53Z-
dc.date.issued2009-06-25-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю. Патент України на корисну модель № 42095, МПК (2009), A21D 8/02, A21D 2/38 (2009.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков, А. В. Глазунова. № u200815332. Заявл. 31.12.2008. Опубл. 25.06.2009, Бюл.№ 12. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14974-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю, що включає заміс тіста із борошна пшеничного вищого або першого ґатунку, дріжджів пресованих, солі кухонної харчової і води, бродіння, формування, вистійку, випічку, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовують ціле або подрібнене ядро крупнонасіннєвого соняшнику, яке додається при замісі після другої обминки у кількості 5-20 % до маси борошна.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;42095-
dc.titleСпосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42095.pdf76.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.