Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14806
Назва: Спосіб отримання крему
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гончарова, Світлана Борисівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Перцевой, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Дата публікації: 25-лис-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання крему. Патент України на корисну модель № 37146, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, С. Б. Гончарова, І. О. Крапивницька, М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк, № u200802613. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 3 с.
Серія/номер: 11;37146
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання крему, який включає замочування, набрякання, промивання та розчинення у воді драглеутворювача, внесення його у яєчну суміш з розчином сахарину, для приготування якої яйця ретельно розтирають, додають сахарин, що розчинений у воді, та нагрівають до 70...80°С, проціджують, вводять ванілін, введення отриманої яєчно-желатинової суміші при безперервному перемішуванні у охолоджені та збиті до пухкої маси вершки, розливання у формочки, охолодження до температури 0...8°С, витримування протягом 3...5год. для структуроутворення, виймання з форм, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14806
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37146.pdf65.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.