Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14806
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Гончарова, Світлана Борисівна | - |
dc.contributor.author | Крапивницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T15:53:10Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T15:53:10Z | - |
dc.date.issued | 2008-11-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання крему. Патент України на корисну модель № 37146, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, С. Б. Гончарова, І. О. Крапивницька, М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк, № u200802613. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14806 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання крему, який включає замочування, набрякання, промивання та розчинення у воді драглеутворювача, внесення його у яєчну суміш з розчином сахарину, для приготування якої яйця ретельно розтирають, додають сахарин, що розчинений у воді, та нагрівають до 70...80°С, проціджують, вводять ванілін, введення отриманої яєчно-желатинової суміші при безперервному перемішуванні у охолоджені та збиті до пухкої маси вершки, розливання у формочки, охолодження до температури 0...8°С, витримування протягом 3...5год. для структуроутворення, виймання з форм, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;37146 | - |
dc.title | Спосіб отримання крему | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.