Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14702
Назва: | Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву |
Автори: | Михайлов, Валерій Михайлович Дьяков, Олександр Георгійович Бабкіна, Ірина Володимирівна Шевченко, Андрій Олександрович |
Дата публікації: | 10-чер-2008 |
Бібліографічний опис: | Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву. Патент України на корисну модель № 33181, МПК (2006) A23L 1/025. В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко. № u200801945. Заявл. 15.02.2008. Опубл. 10.06.2008, Бюл.№ 11. 2 с. |
Серія/номер: | 11;33181 |
Короткий огляд (реферат): | Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву, який передбачає розміщення напівфабрикатів між нижнім та верхнім електродами, до яких підведений електричний струм, який відрізняється тим, що нагрів забезпечується імпульсним струмом низької частоти з прямокутною формою імпульсів в комбінації з теплопередачею від нагрівальних поверхонь, а напруга електричного струму задається в залежності від опору, який визначається компонентним складом напівфабрикатів за рецептурою. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14702 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33181.pdf | 66.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.