Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14702
Название: Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Дьяков, Олександр Георгійович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Дата публикации: 10-июн-2008
Библиографическое описание: Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву. Патент України на корисну модель № 33181, МПК (2006) A23L 1/025. В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко. № u200801945. Заявл. 15.02.2008. Опубл. 10.06.2008, Бюл.№ 11. 2 с.
Серия/номер: 11;33181
Краткий осмотр (реферат): Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву, який передбачає розміщення напівфабрикатів між нижнім та верхнім електродами, до яких підведений електричний струм, який відрізняється тим, що нагрів забезпечується імпульсним струмом низької частоти з прямокутною формою імпульсів в комбінації з теплопередачею від нагрівальних поверхонь, а напруга електричного струму задається в залежності від опору, який визначається компонентним складом напівфабрикатів за рецептурою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14702
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
33181.pdf66.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.