Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14391
Назва: Спосіб виробництва концентрованих томатопродуктів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Дубиніна, Антоніна Анатоліївна
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Дата публікації: 15-бер-2007
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва концентрованих томатопродуктів. Патент України на корисну модель № 21167, МПК (2006) A23L 1/212. О. І. Черевко, А. А. Дубиніна, В. С. Ольховська. № a200605927. Заявл. 29.05.2006. Опубл. 15.03.2007, Бюл. № 3. 3 с.
Серія/номер: 11;21167
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва концентрованих томатопродуктів, що передбачає миття продуктів, їх інспекцію, протирання, уварювання протертої маси до вмісту сухих речовин не менше 25 %, фасування, консервування, який відрізняється тим, що томати бланшують протягом 10-25 хвилин у відварі шипшини чи глоду, для приготування якого беруть воду і шипшину чи глід у співвідношенні 2:1, змішують томатну масу та пюре із шипшини (глоду) у співвідношенні 80-85 та 15-20 відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що томатну пасту змішують з пюре із солодкого перцю, пастою із коріння петрушки, органічною кислотою, цукром, сіллю, пряно-ароматичними речовинами, томатним соком в наступних співвідношеннях, мас, % відповідно: 30-40; 23-30; 15-18; 0,2-0,8; 0,3- 0,9; 1-2,5; 0,5-0,8; 15-17, отриману масу уварюють до вмісту сухих речовин не менше 18 %, піддають асептичному консервуванню.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14391
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21167.pdf66.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.