Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14391
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Дубиніна, Антоніна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ольховська, Вікторія Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T16:16:14Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T16:16:14Z | - |
dc.date.issued | 2007-03-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва концентрованих томатопродуктів. Патент України на корисну модель № 21167, МПК (2006) A23L 1/212. О. І. Черевко, А. А. Дубиніна, В. С. Ольховська. № a200605927. Заявл. 29.05.2006. Опубл. 15.03.2007, Бюл. № 3. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14391 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва концентрованих томатопродуктів, що передбачає миття продуктів, їх інспекцію, протирання, уварювання протертої маси до вмісту сухих речовин не менше 25 %, фасування, консервування, який відрізняється тим, що томати бланшують протягом 10-25 хвилин у відварі шипшини чи глоду, для приготування якого беруть воду і шипшину чи глід у співвідношенні 2:1, змішують томатну масу та пюре із шипшини (глоду) у співвідношенні 80-85 та 15-20 відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що томатну пасту змішують з пюре із солодкого перцю, пастою із коріння петрушки, органічною кислотою, цукром, сіллю, пряно-ароматичними речовинами, томатним соком в наступних співвідношеннях, мас, % відповідно: 30-40; 23-30; 15-18; 0,2-0,8; 0,3- 0,9; 1-2,5; 0,5-0,8; 15-17, отриману масу уварюють до вмісту сухих речовин не менше 18 %, піддають асептичному консервуванню. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;21167 | - |
dc.title | Спосіб виробництва концентрованих томатопродуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
21167.pdf | 66.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.