Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14363
Название: | Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research |
Другие названия: | Розробка нежирного майонезу без яєць: попереднє реологічне дослідження |
Авторы: | Sachko, А. |
Научный руководитель: | Gubsky, S.М. |
Ключевые слова: | майонез;нежирний майонез без яєць;реологічне дослідження;mayonnaise;low-fat mayonnaise without eggs;rheological research |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Sachko А. Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research / scientific adviser , S. М. Gubsky. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 95. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sachko_stor95_2022.pdf | 154 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.