Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14363
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Gubsky, S.М. | - |
dc.contributor.author | Sachko, А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T14:38:51Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T14:38:51Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Sachko А. Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research / scientific adviser , S. М. Gubsky. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363 | - |
dc.language.iso | English | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | майонез | uk_UA |
dc.subject | нежирний майонез без яєць | uk_UA |
dc.subject | реологічне дослідження | uk_UA |
dc.subject | mayonnaise | - |
dc.subject | low-fat mayonnaise without eggs | - |
dc.subject | rheological research | - |
dc.title | Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research | uk_UA |
dc.title.alternative | Розробка нежирного майонезу без яєць: попереднє реологічне дослідження | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sachko_stor95_2022.pdf | 154 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.