Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302
Назва: | Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива |
Автори: | Мороз, В.О. |
Науковий керівник : | Боднарук, О.А. |
Ключові слова: | коров’яче молоко;рослинне молоко;заміна;морозиво;виробництво морозива |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Мороз В. О. Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива / наук. керівник О. А. Боднарук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 89. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor89_2022.pdf | 153.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.