Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302
Назва: Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива
Автори: Мороз, В.О.
Науковий керівник : Боднарук, О.А.
Ключові слова: коров’яче молоко;рослинне молоко;заміна;морозиво;виробництво морозива
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Мороз В. О. Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива / наук. керівник О. А. Боднарук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 89.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor89_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.