Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБоднарук, О.А.-
dc.contributor.authorМороз, В.О.-
dc.date.accessioned2022-11-18T12:45:13Z-
dc.date.available2022-11-18T12:45:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМороз В. О. Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива / наук. керівник О. А. Боднарук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 89.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectкоров’яче молокоuk_UA
dc.subjectрослинне молокоuk_UA
dc.subjectзамінаuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectвиробництво морозиваuk_UA
dc.titleАльтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозиваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor89_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.