Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136
Назва: Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної
Автори: Мороз, А.О.
Науковий керівник : Шутюк, В.В.
Ключові слова: біологічно активні добавки;ягоди шовковиці чорної;шовковиця чорна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Мороз А. О. Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної / наук. керівник В. В. Шутюк. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 83.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor83_2022.pdf153.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.