Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШутюк, В.В.-
dc.contributor.authorМороз, А.О.-
dc.date.accessioned2022-11-17T17:37:24Z-
dc.date.available2022-11-17T17:37:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМороз А. О. Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної / наук. керівник В. В. Шутюк. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectбіологічно активні добавкиuk_UA
dc.subjectягоди шовковиці чорноїuk_UA
dc.subjectшовковиця чорнаuk_UA
dc.titleОтримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорноїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor83_2022.pdf153.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.