Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14054
Назва: | Композиція борошняних страв |
Автори: | Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович Тарасенко, Тетяна Анатоліївна Віннікова, Владислава Олександрівна Курпілянська, Катерина Володимирівна |
Дата публікації: | 25-лис-2014 |
Бібліографічний опис: | Композиція борошняних страв. Патент України на корисну модель № 94565, МПК A21D 13/08 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко, В. О. Віннікова, К. В. Курпілянська. № u 2014 03364. Заявл. 02.04.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 4 с. |
Серія/номер: | 11;94565 |
Короткий огляд (реферат): | Композиція борошняних страв містить борошно, цукор, яйця, сіль, воду та порошок з кабачків. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14054 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
94565.pdf | 161.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.