Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14054
Title: | Композиція борошняних страв |
Authors: | Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович Тарасенко, Тетяна Анатоліївна Віннікова, Владислава Олександрівна Курпілянська, Катерина Володимирівна |
Issue Date: | 25-Nov-2014 |
Citation: | Композиція борошняних страв. Патент України на корисну модель № 94565, МПК A21D 13/08 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко, В. О. Віннікова, К. В. Курпілянська. № u 2014 03364. Заявл. 02.04.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;94565 |
Abstract: | Композиція борошняних страв містить борошно, цукор, яйця, сіль, воду та порошок з кабачків. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14054 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.