Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13929
Назва: | Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів |
Автори: | Баган, Д.О. |
Науковий керівник : | Янчева, М.О. |
Ключові слова: | заморожені реструктуровані м’ясні вироби;м’ясні вироби;технологічні параметри виробництва;науково-практичні аспекти |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Баган Д. О. Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів / наук. керівник М. О. Янчева. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 61. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13929 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bagan_stor61_2022.pdf | 154.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.