Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13881
Название: Спосіб одержання запіканки
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Колесніченко, Тетяна Олександрівна
Івашина, Лілія Леонідівна
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Вілков, Сергій Михайлович
Шаталова, Альона Сергіївна
Дата публикации: 26-мая-2014
Библиографическое описание: Спосіб одержання запіканки. Патент України на корисну модель № 90267, МПК (2014.01), A23C 17/00, A23C 23/00, A23L 1/29 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Т. О. Колесниченко, Л. Л. Івашина, Т. А. Лазарєва, С. М. Вілков, А. С. Шаталова. № u 2013 08939. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с.
Серия/номер: 11;90267
Краткий осмотр (реферат): Спосіб одержання молочно-білкової запіканки передбачає попередню підготовку молочно білкового компоненту, його змішування з іншими сировинними компонентами, формування виробів у попередньо змащених маргарином та посипаних сухарями формах, змащення їх поверхні сметаною та теплову обробку. Як молочно-білковий компонент використовують молочно-білковий концентрат зі сколотин, як біологічно активну добавку - клітковину насіння гарбуза, змішування компонентів проводять протягом 3-5 хвилин, випікання здійснюють при температурі 200-220 °С протягом 18-22 хвилин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13881
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
90267.pdf164.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.