Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13834
Название: Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів
Авторы: Ключка, Д.І.
Головнін, О.В.
Научный руководитель: Большакова, В.А.
Ключевые слова: системний підхід;м’ясопродукти;збагачені м’ясопродукти
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Ключка Д. І., Головнін О. В. Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів / наук. керівник В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 53.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13834
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_klyuchka_golovnin_stor53_2022.pdf154.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.