Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13834
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБольшакова, В.А.-
dc.contributor.authorКлючка, Д.І.-
dc.contributor.authorГоловнін, О.В.-
dc.date.accessioned2022-11-16T10:43:47Z-
dc.date.available2022-11-16T10:43:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКлючка Д. І., Головнін О. В. Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів / наук. керівник В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 53.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13834-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectсистемний підхідuk_UA
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UA
dc.subjectзбагачені м’ясопродуктиuk_UA
dc.titleОбґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.