Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13339
Назва: | Спосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом |
Автори: | Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Бабкіна, Ірина Володимирівна Козін, Сергій Миколайович |
Дата публікації: | 10-бер-2020 |
Бібліографічний опис: | Спосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом. Патент України на корисну модель № 140798, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. М. Козін; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 08878; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.03.2020, Бюл.№ 5. 4 с. |
Серія/номер: | 11;140798 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 36 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 20 хв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13339 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
140798.pdf | 143.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.