Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13339
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorБабкіна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorКозін, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-12T10:55:04Z-
dc.date.available2022-11-12T10:55:04Z-
dc.date.issued2020-03-10-
dc.identifier.citationСпосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом. Патент України на корисну модель № 140798, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. М. Козін; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 08878; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.03.2020, Бюл.№ 5. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13339-
dc.description.abstractСпосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 36 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 20 хв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;140798-
dc.titleСпосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузомuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
140798.pdf143.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.