Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13339
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Козін, Сергій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-12T10:55:04Z | - |
dc.date.available | 2022-11-12T10:55:04Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом. Патент України на корисну модель № 140798, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. М. Козін; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 08878; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.03.2020, Бюл.№ 5. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13339 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 36 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 20 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;140798 | - |
dc.title | Спосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
140798.pdf | 143.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.